• Ak svet pochádza nakupovať
  • Doprava zdarma po celom svete
Tuya Wifi Smart Teplota a Vlhkosť, Senzor s LCD Displej Digitálny Displej Bezdrôtový Teplomer Pracovať s Alexa Domovská stránka Google

Tuya Wifi Smart Teplota a Vlhkosť, Senzor s LCD Displej Digitálny Displej Bezdrôtový Teplomer Pracovať s Alexa Domovská stránka Google

€43.27 €21.64
0
0 Recenzie

Zaručené bezpečné pokladňa

Tento inteligentný teplota a vlhkosť monitor vstavaný vysoká citlivosť snímačov, ktoré môžu presné zmysel životného prostredia teplota a vlhkosť zmeny, a môžete v reálnom čase sledovať vnútorné prostredie na diaľku pomocou smartphone APLIKÁCIE odkiaľkoľvek.Inteligentný scény, prepojenie, podporovať vlastnú scénu, nastavenia, môžete nastavenej prahovej hodnoty teploty a vlhkosti v scéne, to bude tlačiť hlásenie cez app, keď dosiahne hranicu.Kompatibilný so Alexa a Google Domov pre hlasové ovládanie.

Funkcie:

Monitorovanie v reálnom čase Dizajn: prvotriednej kvality senzory zabezpečujú vysokú presnosť merania údajov, vysoká citlivosť, pomoc presné monitorovanie vnútornú teplotu a vlhkosť, čím vytvára príjemné životné prostredie, bez ohľadu na počasie je horúce v lete alebo chladu v zime.

Veľký LCD Displej: Vybavené 2.9 palce veľký LCD displej s podsvietením, jasne zobrazuje teplotu, vlhkosť, jas, dátum a čas, ktoré je možné vidieť na prvý pohľad.

Pohodlný Spánok: podsvietenia môže byť uzavretá v noci, ktorá nenaruší váš spánok v noci.

APP diaľkových ovládačov Monitorovanie: Po pripojení Tuya APP, môžete skontrolovať aktuálnu teplotu a vlhkosť, a podporu skontrolujte historické krivky údaje o vašich mbilephone ľahko.Podpora skontrolujte deň, mesiac a rok, historické krivky.

℉ a ℃ Prepínateľné: môžete Si vybrať teplota jednotky medzi Celzia a Fahrenheita podľa vášho používania preferencie.

Teplota & Vlhkosť Ovládanie: Inteligentný scénický odkaz, podporuje vlastnú scénu, nastavenia, ak chcete, aby váš domov viac pohodlné.

Teplota & Vlhkosť Alarmu: môžete predvoliť najvyššie a najnižšie prahové hodnoty pre teplotu a vlhkosť v scéne stránku, ktorá bude tlačiť alarm cez mobilephone APP a hodnota sa zobrazí v orange, keď prekročí prah a podpora chcete nastaviť interval na tlačenie alarmy.A vlhkomer bude automaticky podporujú zvuk budíka okamžite, keď prekročí teplotu a vlhkosť, horné a dolné limity.

Hlasové Ovládanie: Podpora pre hlasové povely ak chcete informovať o vnútornú teplotu a vlhkosť prostredníctvom tretích strán, inteligentný reproduktory, ktoré sú kompatibilné so Alexa a Google Domov.

Dva Spôsoby Inštalácie: Jednoduchá inštalácia, je možné umiestniť na stôl alebo zavesiť na stenu.

Široký Aplikácie: Vhodné pre lôžkové izby, plášť izby, ovocných skladov, skleníkov, hatcheries, laboratóriách, stroj priestory, sklady, pivnice, atď.

Špecifikácie:

Názov: Tuya Wifi Teploty Snímače Vlhkosti

Materiál: ABS

Displej: LCD displej s podsvietením

Batéria: 1 * vstavané 500mAh lítiová batéria (súčasťou balenia)

Veľkosť balenia: 100 * 100 * 31mm / 3.94 * 3.94 * 1.22 v

Hmotnosť balenia: 100 g / 3.53 uncu

Balenie Zoznam:

1 * Tuya Wifi Teploty Snímače Vlhkosti

1 * 1m Kábel

  • Použitie: Domácnosť
  • Typ Displeja: DIGITÁLNE
  • Názov Značky: meterk
  • Max. Meranie Teploty: 49°C A Pod
  • Veľkosť Displeja: 2.0 - 3.9 Cm
  • Pôvod: Kontinentálna Čína
  • Štýl: Stojí Stanice
  • Certifikácia: CE
  • Teória: Teplomer Vlhkomer

SKU: n15027

Hodnotenie Zákazníkov

0

Na základe 0 Recenzie

Napíšte recenziu

Napíšte recenziu