• Ak svet pochádza nakupovať
  • Doprava zdarma po celom svete
Horor Ghost Silikónové Sviečka Formy HOBBY Ručné Ploche Aromaterapia Sviečka Omietky Mydlo Foriem Remesiel Tabuľka Domáce Dekorácie

Horor Ghost Silikónové Sviečka Formy HOBBY Ručné Ploche Aromaterapia Sviečka Omietky Mydlo Foriem Remesiel Tabuľka Domáce Dekorácie

€57.83 €37.59
0
0 Recenzie

Zaručené bezpečné pokladňa

Funkcie:

1.Vyrobené z kvalitného silikónového materiálu, ktorý je, ktorý znesie -40℃ až 240℃ teploty.Bezpečné, mäkké, hrubé-deformovaný, non-vyblednutiu, umývateľný a opakovane použiteľné.

2. Je ľahko ovládateľný a má hladký interiér.To môže byť použitý pre DIY ručne vyrábané ozdoby ako sviečky, mydlá, ozdoby, a hliny.Raz remeslo je úplne vyliečený, môže byť ľahko vytrhnuté z blany.

3. To je tiež veľmi vhodný pre čokolády, cukroviniek, pečiva, kocky ľadu, atď.Môžete tiež pridať niektoré lesklé predmety, sušené kvety alebo iné ozdoby na blany získať krásne prvky.

4.Umývateľné v umývačke riadu.Môžete tiež ľahko vyprať, s čistiaca kefka.Ľahko skladovať a udržiavať, prosím, uloženie šablóny na izbovú teplotu a vyhnite sa priamemu slnečnému žiareniu.

5. Veľmi vhodné pre DIY pre vás a vašu rodinu, dávať darčeky pre vašich príbuzných, priateľov na narodenín, Halloween, Vianoce a ďalšie príležitosti.

Upozornenie:

Skutočné farby sa môžu mierne líšiť od snímku, vzhľadom na iný monitor a svetelný efekt.

Prosím, dovoľte 1-3 cm odchýlka vzhľadom na ručné meranie.

Popis:

Materiál: silikón

Kategória: Ako na obrázku zobrazené

Farba/Štýl: Ako zobrazuje obrázok

Balenie Obsahuje:1 x mol

  • Tvar: Ľudské Obrázok
  • Materiál: Silikónové
  • Veľkosť: as pictures show
  • Pôvod: Kontinentálna Čína

SKU: n20391

Hodnotenie Zákazníkov

0

Na základe 0 Recenzie

Napíšte recenziu

Napíšte recenziu