• Ak svet pochádza nakupovať
  • Doprava zdarma po celom svete
24Pcs Anti Fog Vložiť Recyklovať Bielizne pre Gopro Hero 9 8 7 6 5 Xiaoyi SJCam pre DJI Osmo Akcia Fotoaparát Vodotesný Prípade Podvodného

24Pcs Anti Fog Vložiť Recyklovať Bielizne pre Gopro Hero 9 8 7 6 5 Xiaoyi SJCam pre DJI Osmo Akcia Fotoaparát Vodotesný Prípade Podvodného

€0.92 €0.65
0
0 Recenzie

Zaručené bezpečné pokladňa

Značky: zväzok 9 gopro, základným náterom výdavky, puzdro dji osmo akcia, sjcam veľké, eva prípade 10, osmo poplatok prípade, gopro hero 9, gopro 8 hrdina led, príslušenstvo osmo phone 3, formy gopro.

24Pcs Anti Fog Vložky Recyklovať Bielizne pre Gopro Hero 8 7 6 5 Xiaoyi SJCam pre DJI Osmo Akcia Fotoaparát Vodotesný Prípade Podvodného

Funkcia

1.Zabraňuje fogghing: Pouţitie v chladnom alebo vlhkom podnebí, aby sa zabránilo nadmernej vlhkosti budovy až na objektív a vo vnútri GoPro bývanie.

2.Opakované použitie: Vložky môže byť použité viackrát.Ak chcete odstrániť absorbuje vlhkosť jednoducho pečieme v rúre na 300F za 5 minút.

3.Kompatibilné so všetkými GoPro/SJCAM/Yi MODELY: Hrdina a Hero 2 majitelia by mali umiestniť jeden vložiť na boku fotoaparátu.

Hero 3 a 3+ majitelia by mali umiestniť jeden vložiť na strane objektívu a jeden v dolnej časti.

4.Vhodný aj pre ostatné kamery a bývanie systém: Môžu byť použité v každom zariadení, kde vlhkosti build-up spôsobuje problémy.

5.Vysoká kvalita absorbčný materiál: Vyrobené s vysokou kvalitou silica gel na celulózových vlákien.

6.Keď cestujete cez chladné alebo vlhké podnebie s vašej GoPro, vlhkosti môže ľahko build-up vo vnútri bývanie a na váš objektív.

Môže to poškodiť váš fotoaparát a je ťažké zachytiť jasné snímky a video.

7.By jednoducho tým CamKix anti-fog vložky vo vnútri vašej GoPro bývanie môžete zabrániť, aby sa tento problém.

8.Vyrobené z vysoko kvalitného kremičitého gélu na celulózových vlákien, vložky absorbovať vlhkosť a udržať ju preč z vášho fotoaparátu.

Balík Obsahuje

24 Kusov Anti-fog Vložky

  • Názov Značky: BGNing
  • Materiál: Iné
  • Množstvo: 24Pcs (4 Vrecia)
  • Druh: Skeletons & Rámy
  • Pôvod: Kontinentálna Čína
  • Kompatibilné Akcia Fotoaparát Značky: garmin, DJI, GoPro, Sjcam, SONY, yi, EKEN, Insta360, NIKON
  • Číslo Modelu: F06660-2

SKU: n21445

Hodnotenie Zákazníkov

0

Na základe 0 Recenzie

Napíšte recenziu

Napíšte recenziu