• Ak svet pochádza nakupovať
  • Doprava zdarma po celom svete
Vianočný Darček Taška Vianočné Snehuliak Santa Jeleň Šnúrkou Šperky Candy Sáčky 3 Ks Strana Navrhne Vianočné Darčekové Tašky Pre Candy

Vianočný Darček Taška Vianočné Snehuliak Santa Jeleň Šnúrkou Šperky Candy Sáčky 3 Ks Strana Navrhne Vianočné Darčekové Tašky Pre Candy

€3.74 €2.62
0
0 Recenzie

Zaručené bezpečné pokladňa

Popis:

Vianočné dekorácie darčeková taška je vyrobená z preferovaný textílie, zdravé a bezpečné, pohodlné používanie, proti korózii, opotrebovaniu a trvanlivé.Pripravili sme pre vás 3 štýly Vianočné tote tašky Santa Claus, Snehuliak a Elk, môžete si vybrať podľa vašich vlastných preferencií.

Špecifikácia:

Názov produktu: Vianočné Dekorácie Darčeková Taška

Materiál: tkanina

Štýl: Santa Claus, Snehuliak, Elk

Veľkosť produktu: 19x18x0.5 cm/7.48x7.09x0.2in

Hmotnosť výrobku: 78g

Balenie Zoznam: Vianočné Darčekové Tašky*3ks

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Tradičné Vianočné Prvky: Vianočný Darček Taška ponúka klasické Vianočné prvky s snehuliak, Santa Claus a elk, atď.vzory, ktoré sú ideálne, ak chcete vytvoriť teplé slávnostnú atmosféru.

2.Vynikajúci Materiál: Prázdninový Darček Šnúrkou Taška je vyrobená z vynikajúcu stálosť materiálu, ktorý je flexibilný a priedušná, trezor, umývateľný, opakovane použiteľné, a ľahko ovládateľný.

3.Geniálne Spracovanie: Vianočné Candy Bag je spracované s vynikajúcou kvalitou spracovania, hrajú živé vzory, svetlé farby a elegantné línie.Umožňuje pohodlne.

4.Jednoduché Použitie: Vianočné Goody Vak je navrhnutý so šnúrkou úst.Stačí dať jablká, sladkosti a darčeky, a ďalšie položky do darčekové tašky.V okamihu, keď otvoríte tašku je druh prekvapenie.

5.Úžasný Darček: Vianočné Šnúrkou Darček Taška môže byť úžasný darček pre vašu rodinu, priateľov a kolegov.Zdobí Vianočný strom doma a vytvoriť Vianočnú atmosféru.

  • Pôvod: Kontinentálna Čína
  • Príležitosti: Halloween
  • Elektronické: NO
  • Vzor: Jednofarebné
  • Materiál: Bavlna

SKU: n25765

Hodnotenie Zákazníkov

0

Na základe 0 Recenzie

Napíšte recenziu

Napíšte recenziu